Apartmani Savo

Vila Savo smeštena je u zlatiborskom naselju Đurkovac, udaljenom 200 metara od hotela Mona i centra Zlatibora. Položaj vile je idealan za porodice i pojedince koji traže mir i odmor, ali i one koji imaju potrebu da budu blizu aktuelnih dešavanja na Zlatiboru. Vila je udaljena samo 500 metara od centra Zlatibora, nalazi se na 1000 metara nadmorske visine i poseduje veliko dvorište sa cvetnim vrtom i uređenim travnjakom, što gostima pruža potpuni ugođaj i ambijent čini još prijatnijim za boravak. Naše smeštajne jedinice poseduju kablovsku televiziju, digitalnu televiziju, brzi internet, a grejanje je na struju pa korisnici sami mogu da regulišu temperaturu u svojim apartmanima. Za goste koji dolaze automobilima obezbeđeno je parking mesto ispred vile. U našoj ponudi su četiri kompletno opremljena apartmana. Svi apartmani su opremljeni modernim nameštajem i uređeni su sa prefinjenim ukusom. Takođe, tokom čitavog boravka domaćini vam stoje na raspolaganju za sva pitanja, kao i za predloge u pogledu organizovanja aktivnosti tokom boravka na našoj planini.
Apartmani Savo predstavljaju najbolji odnos cene i kvaliteta koji možete pronaći na Zlatiboru.

VILA SAVO SVIM SVOJIM GOSTIMA NUDI PREVOZ OD KUĆNE ADRESE DO NAŠE VILE PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA. ZA GOSTE IZ INOSTRANSTVA U PONUDI JE PREVOZ OD AERODROMA DO NAŠE VILE. ZA BORAVAK U NAŠIM APARTMANIMA DUŽIM OD 14 DANA U SEZONI NUDIMO BESPLATAN PREVOZ.
SVIM SINDIKALNIM ORGANIZACIJAMA NUDIMO SARADNJU UZ DODATNE POGODNOSTI. U PRILICI SMO DA U JEDNOJ TURI SMESTIMO DVADESETORO GOSTIJU.  ZA VIŠE INFORMACIJA POSETITE NAŠU KONTAKT STRANU I POŠALJITE UPIT ILI NAS POZOVITE NA NAŠE BROJEVE TELEFONA.
Pogledajte opise naših apartmana i uverite se u kvalitet koji posedujemo.

CENOVNIK


NAJPOVOLJNIJE NA ZLATIBORU

PRIJATELJI SAJTA