Izgradnja gondole – ka poslednjoj stanici uz lepo vreme

Izgradnja gondole – ka poslednjoj stanici uz lepo vreme

Category : Aktuelno

Radovi na izgradnji poslednje stanice zlatiborske gondole u punom su jeku. Izvođačima radova na ruku idu i vremenski uslovi pa će svi planirani poslovi biti realizovani u predviđenom roku. Ovih dana radi se na betoniranju ploče na poslednjoj stanici Gondole, a na terenu, zajedno sa radnicima Jedinstva nalaze se i predstavnici kompanije „Amiga“, odnosno članovi konzorcijuma zaduženi za mašinske instalacije.

Ovih dana izvode se radovi na betoniranju gornje ploče stanice sa stepeništem i izradi pojačanja oko stubova. Šef gradilišta MPP Jedinstvo Sevojno Nebojša Božović ističe da će nakon betonskih radova uslediti montiranje opreme koje će, kako je definisano ugovorom, nadgledati predstavnici kompanije Pomagalski. Oni će pružati tehničku pomoć, kako prilikom ankerisanja, tako i prilikom montiranja opreme.
„Za sada imamo građevinsku dozvolu samo za jednu stanicu. 18. oktobra počinjemo montažu opreme. To radi firma „Amiga“. Imaće stručnu pomoć od isporučioca opreme „Poma“. Posle toga videćemo, kako budu dolazile građevinske dozvole, mi ćemo tako nastaviti radove“, dodaje Božović.
Pročitajte više na portalu Olgasna tabla.


Leave a Reply

20/09/2021, 07:41
Uglavnom oblačno.
SSI
Uglavnom oblačno.
12°C
1 m/s
Subjektivno: 14°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 92%
Brzina vetra: 1 m/s SSI
Naleti vetra: 1 m/s
UV-Index: 1
Izlazak sunca: 06:26
Zalazak sunca: 18:42
Prognoza - 20/09/2021
Dan
Pretežno lepo vreme, sa mogućim padavinama.
SZ
Pretežno lepo vreme, sa mogućim padavinama.
16°C
Brzina vetra: 2 m/s SZ
Naleti vetra: 3 m/s
max. UV-Index: 5