Zabava za decu i mlade

VELIKI BROJ KLUBOVA I DISKOTEKA
AVANTURA PARK
PRIHVATI IZAZOV
PROŠLOST UŽIVO
Slider

Zlatibor nudi odličnu zabavu jednako za mališane, kao i za omladinu. Veliki broj klubova i diskoteka učiniće vaš boravak na Zlatiboru nezaboravnim, a za najmlađe tu su dino i avantura park.

Dino park predstavlja posebnu atrakciju Zlatibora. Verne replike dinosaurusa vratiće vas u svet daleke prošlosti, kada su Zemljom hodali veliki predatori. Sadržaji Dino parka koncipirani su da budu edukativnog, kulturnog i zabavnog karaktera. Rezidenti parka, jesu 24 replike dinosaurusa iz ere Mezozoik, o kojima  posetioci mogu više da saznaju, uz pratnju stručnih Dino vodiča. Pored izgleda, veličine i karakteristika dinosaurusa, tim Dino vodiča objasniće vam kako je izgledao život u doba Triasa, Jure i Krede i na posletku, kako su ove intrigantne životinje u potpunosti nestale sa planete. Više informacija o dino parku možete pronaći ovde.

Kao i dino, tako i avantura park predstavlja posebnu atrakciju za mlade koji posećuju Zlatibor. Avantura park se nalazi u samom centru Zlatibora, na 4 hektara borove šume, na lokaciji iznad zlatiborske pijace i Vile Pina. U avantura parku, deca, ali i stariji, koji se osećaju kao deca, imaju mogućnost da provore svoje fizičke sposobnosti, koordinaciju pokreta, kao izdržljivost i snalaženje u savladavanju prepreka. Osim toga, deca provode više sati u prirodi i dobro se zabavljaju. Sigurno neće koristiti mobilne uređaje ili razne druge tehničke uređaje nego će se igrati i dobro zabaviti na način koji smo već odavno zaboravili Ovo je još jedan odličan razlog da posetite Zlatibor i proverite svoje fizičke sposobnosti kao i da uživate sami, u paru ili porodično. Više informacija o avantura parku možete pronaći ovde
PRIJATELJI SAJTA